NieuwsAffiche Waregem koerse – editie 2019

Vanaf nu zijn er affiches  Waregem Koerse  – editie 2019 gratis beschikbaar in het secretariaat Waregem Koerse.

Bedrijven, horecazaken, verenigingen en zelfs particulieren die geïnteresseerd zijn in deze affiche en ons willen helpen in het promoten van dit prachtig en uniek evenement zijn van harte welkom !

De affiches zijn verkrijgbaar in de Nederlandse en Franse taal.

Voor de openingsuren van het secretariaat verwijzen wij je graag naar de website via “practische info” > “openingsuren secretariaat“.

Adres secretariaat : 8790 Waregem, Holstraat 97.

 

172ste Waregem Koerse

dinsdag 27 augustus 2019

Nu al kijken wij, samen met jullie, uit naar de 173ste editie van Waregem Koerse!

Op dinsdag 01 september 2020 ontvangt de Hippodroom van Waregem opnieuw duizenden bezoekers waaronder een groot aantal VIP’s om de internationale en nationale toppers uit de galop- en drafrennen aan te moedigen.

Traditioneel wordt terug  de Europese Cross-country & Steeple chase Challenge, als onderdeel van de Crystal Cup en behorend  tot de meest prestigieuze paardenraces in Europa, betwist

Wat deze 173ste editie nog verder zal te bieden hebben op sportief vlak zal u in de toekomst kunnen vernemen via de website.

Uiteraard is Waregem Koerse meer dan een sportief topsport evenement. Het grootste hippische evenement in België is de ideale mix van topsport, spektakel, netwerking, en een gezellige namiddag onder vrienden. Kortom, iedereen is welkom op Waregem Koerse ! Op een later tijdstip worden alle mogelijke formules op maat voor u uit de doeken gedaan op dit medium.