NieuwsBram Vandewalle wordt General Manager van de Waregemse Koersvereniging

Sedert 01 februari 2019 is door de Raad van Bestuur van de VZW Koninklijke Waregemse Koersverenging een General Manager aangesteld, met name, Bram Vandewalle. Hij neemt de dagelijkse leiding over de VZW op zich en zal, in het bijzonder, de komende jaren het evenement Waregem Koerse organiseren, samen met stuurgroep, samengesteld uit Jan Van Den Broecke, logistiek manager, Paul Vandenbosch, sales manager en Jean-Paul Caenepeel, secretaris.

Bram kan terugvallen op een jarenlange ervaring binnen bepaalde paarden-evenementen en in het bijzonder in de totaalorganisatie van internationale jumpingwedstrijden in binnen – en buitenland. Zijn vaardigheden en knowhow , samen met de jarenlange degelijke ervaring van de leden van de stuurgroep zullen ongetwijfeld perspectieven openen bij de realisaties van de volgende edities Waregem Koerse.

Binnenkort zal op de website een organogram van de Raad van Bestuur en de stuurgroep Waregem Koerse gepubliceerd worden waar iedereen ook een gezicht zal krijgen.

172ste Waregem Koerse

dinsdag 27 augustus 2019

Nu al kijken wij, samen met jullie, uit naar de 173ste editie van Waregem Koerse!

Op dinsdag 01 september 2020 ontvangt de Hippodroom van Waregem opnieuw duizenden bezoekers waaronder een groot aantal VIP’s om de internationale en nationale toppers uit de galop- en drafrennen aan te moedigen.

Traditioneel wordt terug  de Europese Cross-country & Steeple chase Challenge, als onderdeel van de Crystal Cup en behorend  tot de meest prestigieuze paardenraces in Europa, betwist

Wat deze 173ste editie nog verder zal te bieden hebben op sportief vlak zal u in de toekomst kunnen vernemen via de website.

Uiteraard is Waregem Koerse meer dan een sportief topsport evenement. Het grootste hippische evenement in België is de ideale mix van topsport, spektakel, netwerking, en een gezellige namiddag onder vrienden. Kortom, iedereen is welkom op Waregem Koerse ! Op een later tijdstip worden alle mogelijke formules op maat voor u uit de doeken gedaan op dit medium.