Veel gestelde vragen

Kan ik, nadat ik met een gescand ticket de hippodroom betreden heb, deze site verlaten en nadien terug binnenkomen met ditzelfde ticket ?

Neen, wanneer je met het gescand ticket binnen bent en je nadien de hippodroom verlaat, kan je niet meer binnen met ditzelfde ticket. Eenmaal binnen is  binnen. Eenmaal buiten is buiten !

 

Ik kan niet lang rechtstaan. Kan ik een stoeltje meebrengen ?

Enkel op het middenplein is het toegelaten om een plooistoeltje mee te brengen.  Het is de verantwoordelijke steward aan de poorten  5 of 6 die zal beslissen of het stoeltje dat je mee hebt al dan niet voldoet aan de veiligheidsvoorwaarden. De mogelijkheid bestaat dus  dat dit stoeltje geweigerd wordt.

 

Tot welke leeftijd kunnen de kinderen de hippodroom gratis betreden op de dag van Waregem Koerse ?

Kinderen kunnen tot en met de leeftijd van 14 jaar gratis het evenement Waregem Koerse op de hippodroom beleven. De organisatie behoudt wel het recht om, bij twijfel, het bewijs van de leeftijd te vragen.

 

Hoe kan ik tickets kopen voor Waregem Koerse ?

Je hebt twee mogelijkheden :

  • ofwel bestel je tickets online via de website www.waregemkoerse.be . je klikt op de knop “tickets (kopen)” waarna je doorheen een bestel – en aankoopprocedure geleid wordt. Tenslotte kan je je aangekochte ticket(s) ook zelf afdrukken onder de vorm van een E-ticket op A4-formaat. Met dit formulier kan men zich dan aanbieden aan een van de ingangen van de hippodroom op de dag van Waregem Koerse (27/08/2019).
  • ofwel biedt je je aan vanaf 01/07/2019 in het secretariaat van Waregem Koerse te 8790 Waregem, Holstraat 97 waar je door José of Victor zal bediend worden om ticket aan te kopen. Je kan cash of met bancontact betalen. Voor de openingsuren van het secretariaat verwijzen wij je naar het menu van de website (praktische info -> openingsuren secretariaat).

 

Waar kan ik mij aanbieden met mijn aangekochte tickets ?

Er zijn drie soorten tickets, met name voor :

  • een zitplaats op de overdekte tribune (tegenover de beroemde gaverbeeksprong)
  • de weegplaats (asfaltgedeelte van de hippodroom)
  • het middenplein van de hippodroom (binnenin de draf – en galoppiste)

Via het menu van de website (praktische info -> opening deuren Waregem Koerse) kan je duidelijk zien aan welke ingang(en) je je moet aanbieden met je aangekochte ticket(s).

 

Waar kan ik toiletten vinden op de hippodroom tijdens het evenement ?

Zowel op het asfaltgedeelte van de hippodroom (weegplaats genoemd) als op het middenplein zijn er tal van toiletmogelijkheden voorzien, voor zowel dames als heren.
Op de weegplaats zijn er nu vijf “toiletzones”, waaronder een heus toiletdorp ter hoogte van poort 2.
Via het menu van de website (praktische info -> opening deuren Waregem Koerse) vindt je de toiletlocaties op de hippodroom.
Deze zijn aangeduid met het logo

 

Wat kost een ticket ?

  • een zitplaats op de overdekte tribune kost 55 euro
  • een ticket weegplaats kost 18 euro VVK * en 20 euro VDD *
  • een ticket middenplein kost 8 euro VVK * en 10 euro VDD *

* VVK : voorverkoop
* VDD : verkoop aan de deur

Via het menu van de website (tickets) kan je hierover nog meer informatie lezen alsook over de plaatsen waar de verschillende tickets geldig zijn.

173ste editie Waregem Koerse

dinsdag 31 augustus 2021

Waregem Koerse 2021 is gepland op dinsdag 31 augustus 2021.