NieuwsMarktonderzoek over publieke belangstelling voor het evenement Waregem Koerse

Wij hebben de samenwerking verkregen van de Hogeschool VIVES te KORTRIJK om een marktonderzoek te voeren naar de publieke belangstelling voor ons evenement . Wij willen immers Waregem Koerse in al zijn glorie nog aantrekkelijker en toegankelijker maken voor jong en oud, voor mensen en gezinnen uit Waregem en omstreken, maar ook uit andere landgedeelten, die al dan niet voeling hebben voor de paardensport.

Kortom, we zijn benieuwd wie waarom naar dit grote feest wil komen, wie Waregem Koerse nog niet kent of wie waarom redenen zou hebben om het evenement niet te bezoeken.

Om dit te weten te komen zullen een 40-tal studenten van de Hogeschool VIVES uit de richting Marketing in het kader van hun lessenpakket een wetenschappelijk onderlegd onderzoek voeren gedurende de maanden februari, maart, april en mei 2020. Hierbij zullen zij gedifferentieerd tal van mensen bevragen om te kunnen peilen naar onze behoeften om van Waregem Koerse nog een groter feest te kunnen maken. Hierbij zullen zowel heel wat personen die Waregem Koerse reeds bezocht hebben in het verleden, maar ook diegenen voor wie dit feest nog een grote onbekende is, zowel digitaal als fysiek bevraagd worden.

Indien je je geroepen voelt om mee te werken aan deze enquête kan je je ook steeds aanbieden via het contactformulier op de website. Wij zorgen er dan voor dat je gecontacteerd wordt door de Hogeschool om mee deel uit te maken van onze peiling. Op die manier ben je dan toch al betrokken bij ons prachtig evenement, wat we zeer fijn zouden vinden.

Alvast bedankt op voorhand voor je belangstelling !

 

173ste Waregem Koerse

dinsdag 01 september 2020

Nu al kijken wij, samen met jullie, uit naar de 173ste editie van Waregem Koerse!

Op dinsdag 01 september 2020 ontvangt de Hippodroom van Waregem opnieuw duizenden bezoekers waaronder een groot aantal VIP’s om de internationale en nationale toppers uit de galop- en drafrennen aan te moedigen.

Traditioneel wordt terug  de Europese Cross-country & Steeple chase Challenge, als onderdeel van de Crystal Cup en behorend  tot de meest prestigieuze paardenraces in Europa, betwist

Wat deze 173ste editie nog verder zal te bieden hebben op sportief vlak zal u in de toekomst kunnen vernemen via de website.

Uiteraard is Waregem Koerse meer dan een sportief topsport evenement. Het grootste hippische evenement in België is de ideale mix van topsport, spektakel, netwerking, en een gezellige namiddag onder vrienden. Kortom, iedereen is welkom op Waregem Koerse ! Op een later tijdstip worden alle mogelijke formules op maat voor u uit de doeken gedaan op dit medium.