NieuwsOnline ticketverkoop gestart !

Voor de vlugge beslissers :

Vanaf nu kan je tickets online bestellen en aankopen !

Klik op de rode knop “tickets” , waar je vervolgens op de pagina komt met alle informatie  over de soorten tickets, de prijzen en de plaatsen waar deze tickets geldig zijn op de hippodroom tijdens het evenement.

Via deze pagina kan je dan ook de link (koop tickets) naar de online-verkoop aanklikken en je bestelling plaatsen. Ga hierbij niet overhaast te werk en volg aandachtig de te nemen stappen om de tickets te bestellen, aan te kopen en af te drukken.

Wij raden aan om het E-ticket zo intact mogelijk te houden zodat het scannen van het ticket zonder problemen kan gebeuren wanneer je je aanbiedt aan een van de ingangen van de hippodroom.

Wat kost een ticket ?

  • een zitplaats op de overdekte tribune kost 55 euro
  • een ticket weegplaats kost 18 euro VVK * en 20 euro VDD *
  • een ticket middenplein kost 8 euro VVK * en 10 euro VDD *

* VVK : voorverkoop
* VDD : verkoop aan de deur

Door er vlug bij te zijn profiteer je ook nog eens van de gunstige tarieven voor een plaats op de weegplaats en het middenplein !

Via het menu van de website (tickets) kan je hierover nog meer informatie lezen alsook over de plaatsen waar de verschillende tickets geldig zijn.

Veel succes  !!

 

172ste Waregem Koerse

dinsdag 27 augustus 2019

De hoogmis in de Belgische paardensport komt er terug aan, al voor de 172ste editie!

Op dinsdag 27 augustus ontvangt de Hippodroom van Waregem opnieuw 40.000 bezoekers waaronder 6.500 VIP’s om de internationale en nationale toppers uit de galop- en drafrennen aan te moedigen.

Als onderdeel van de Crystal Cup, de Europese Cross-country & Steeple chase Challenge behoort Waregem Koerse tot de meest prestigieuze paardenraces in Europa.

De 172ste editie van Waregem Koerse biedt heel wat nieuwigheden aan!

Zo zijn er dit jaar twee extra races: Een vlakke galop ren en de Pro-Am Horse Race For Charity, een duo race waarin bedrijven koersen voor het goede doel. Dit brengt het totaal op 10 koersen met een totale prijzenpot van maar liefst 326.000 euro! En voor de allerkleinsten is er dit jaar ook een shetland pony race.

Met 4 overwinningen in de ING Grote Steeple Chase van Vlaanderen is Taupin Rochelais nu al een van de meest legendarische paarden in de geschiedenis van Waregem Koerse. Dit jaar probeert hij het onmogelijke waar te maken met een vijfde overwinning op rij. Hiermee zou hij dicht in die buurt komen van de legendarische Redpath die met 7 overwinningen nog altijd het record op zijn naam heeft. Maar we spreken dan wel al van de vooroorlogse geschiedenis nl 1897. Vijf overwinningen in het hedendaagse tijdperk zou sportief gezien zelf hoger aangeschreven kunnen worden.

Uiteraard is Waregem Koerse meer dan een sportief topsport evenement. Het grootste hippische evenement in België is de ideale mix van topsport, spektakel, netwerking, en een gezellige namiddag onder vrienden. Kortom, iedereen is welkom op Waregem Koerse en u vindt verder op deze website uw formule op maat!