NieuwsOverlijden Tom Ryckewaert

Naar aanleiding van het spijtig overlijden van Tom op 14 juni 2019 betuigen de Raad van bestuur en het organisatieteam van Waregem Koerse , hun diep medeleven aan zijn familie en zijn vele (paarden)vrienden binnen en buiten de hippische wereld.

Tom was jarenlange parcoursverantwoordelijke van Waregem Koerse, een taak die hij steeds met veel enthousiasme en professionalisme  uitvoerde.

Daarnaast was hij in de eventing-sport internationaal erg gerenomeerd en was hij actief betrokken bij verschillende Europese – en wereldkampioenschappen alsook bij een aantal Olympische Spelen.

Hij was tenslotte ook de grote bezieler van de jaarlijkse internationale Eventing Waregem.

Op initiatief van Sport Vlaanderen Waregem is er een rouwregister geopend in het Sporthotel (Waregem, Veldloopstraat 11) waarbij iedereen die het wenst, zijn medeleven kan betuigen in dit register.

Ter nagedachtenis van Tom wordt een ceremonie georganiseerd op woensdag 26 juni 2019 om 1400 uur in de Hippo Loggia – hippodroom Waregem, gelegen te 8790 Waregem, Holstraat 95.  Deze serene plechtigheid gaat door in de zaal op de derde verdieping,  waarbij iedereen zijn/haar medeleven kan betuigen.

 

 

 

 

 

172ste Waregem Koerse

dinsdag 27 augustus 2019

Nu al kijken wij, samen met jullie, uit naar de 173ste editie van Waregem Koerse!

Op dinsdag 01 september 2020 ontvangt de Hippodroom van Waregem opnieuw duizenden bezoekers waaronder een groot aantal VIP’s om de internationale en nationale toppers uit de galop- en drafrennen aan te moedigen.

Traditioneel wordt terug  de Europese Cross-country & Steeple chase Challenge, als onderdeel van de Crystal Cup en behorend  tot de meest prestigieuze paardenraces in Europa, betwist

Wat deze 173ste editie nog verder zal te bieden hebben op sportief vlak zal u in de toekomst kunnen vernemen via de website.

Uiteraard is Waregem Koerse meer dan een sportief topsport evenement. Het grootste hippische evenement in België is de ideale mix van topsport, spektakel, netwerking, en een gezellige namiddag onder vrienden. Kortom, iedereen is welkom op Waregem Koerse ! Op een later tijdstip worden alle mogelijke formules op maat voor u uit de doeken gedaan op dit medium.