info deelnemers

Aankomst

Alle deelnemers (draf en galop), eigenaars, trainers en lads dienen zich aan te bieden met hun paarden in het domein Sport Vlaanderen (vroeger Bloso) via de ingang in de Hazewindstraat te 8790 Waregem.

GPS-coördinaten : N 50° 53’08 278’’  E 3° 27’05 304’’ .

Zij worden warm onthaald door de sportieve cel, die alle nodige documenten en accreditaties zal overhandigen. Zij zal hen ook doorverwijzen naar, ofwel de stallen voor de paarden – drafkoersen ofwel de stallen voor de paarden – galoprennen.

Er is een parkeerwachter voorzien om alle voertuigen te plaatsen.

 

Stalling paarden

Situering van de stallen en parkings op het domein Sport Vlaanderen, zie hieronder.

 

Overnachtingen sporthotel – domein Sport Vlaanderen

Indien de deelnemers en hun aanhang een of twee nachten wensen te logeren in het sporthotel op het domein Sport Vlaanderen, dienen zij de kamer(s) te boeken via de website www.waregemkoerse.be > professioneel > reservatie sporthotel.

Indien er geen kamers meer beschikbaar zijn in het sporthotel, dienen de deelnemers en hun aanhang zelf  hun overnachtingen regelen in andere hotels.

Opgelet, de kamers zijn pas definitief geboekt na betaling !

 

 

 

Save the Date: Waregem Koerse - 27 augustus

 

We verheugen ons erop om jullie op 27 augustus opnieuw massaal te verwelkomen bij Waregem Koerse! De voorbereidingen zijn al in volle gang, en we kunnen niet wachten om binnenkort enkele nieuwigheden met jullie te delen.

Zet ook 24 mei in je agenda: vanaf die datum start onze ticketverkoop. Profiteer tijdens de eerste verkoopgolf van een speciaal vroegboektarief.

We zien uit naar een dag vol spanning en spektakel. Mis het niet!