Aanvraag accreditaties

Op de dag van Waregem Koerse (27/08/2019) moeten wij ontegensprekelijk beroep  doen op heel wat vrijwillige medewerkers en externe firma’s om het evenement in goede banen te leiden.

Iedere interne en externe medewerker dient te beschikken over een accreditatie om op bepaalde plaatsen binnen de sites hippodroom en domein Sport Vlaanderen zijn of haar  taak te kunnen uitvoeren.

Naargelang de toegewezen functie en plaats moet men beschikken over een accreditatie.

Deze accreditatie dient u via onderstaand invulformulier aan te vragen. Dit kan ook voor een groep gebeuren indien nodig.

Indien uw aanvraag goedgekeurd is wordt u verwittigd per mail om de accreditatie(‘s) af te halen in het secretariaat van Waregem Koerse( ten vroegste vanaf 20/08/2019).

De organisatie behoudt het recht om accreditatieaanvragen te weigeren indien zou blijken dat deze niet voldoen aan de voorwaarden ter zake. Belangrijk hierin is dat moet kunnen aangetoond worden dat het(de) accreditatiebewijs(zen) noodzakelijk is(zijn) om op de dag van Waregem Koerse werken/diensten/leveringen te kunnen uitvoeren in het belang van het evenement.

Opgelet :
Het doorgangsbewijs H deelnemerszone 2 site Deraedt kan enkel en alleen aangevraagd worden door deelnemers aan de races !!

 

  • Gegevens aanvrager

  • Aan te vragen accreditaties

  • BADGES

  • POLSBANDJES

  • DOORGANGSKAARTEN

  • KAARTEN DINER/LUNCH

  • DOORGANGSBEWIJZEN STAD WAREGEM

  • * Noot : het doorgangsbewijs is noodzakelijk voor het voertuig waarmee men zich binnen de politiemeter rondom de sites hippodroom en domein Sport Vlaanderen wil verplaatsen 27/08/2019 VANAF 1200 uur. Vanaf dit uur wordt de perimeter gesloten voor gemotoriseerde voertuigen. Alle aanvragen tot accreditatie zullen eerst beoordeeld worden voordat ze afgeleverd worden. Het organisatieteam Waregem Koerse behoudt het recht om aanvragen tot accreditatie te weigeren. De via dit aanvraagformulier gereserveerde accreditaties kunnen worden afgehaald in het secretariaat – Waregem Koerse vanaf 20/08/2019

 

 

 

 

172ste Waregem Koerse

dinsdag 27 augustus 2019

De hoogmis in de Belgische paardensport komt er terug aan, al voor de 172ste editie!

Op dinsdag 27 augustus ontvangt de Hippodroom van Waregem opnieuw 40.000 bezoekers waaronder 6.500 VIP’s om de internationale en nationale toppers uit de galop- en drafrennen aan te moedigen.

Als onderdeel van de Crystal Cup, de Europese Cross-country & Steeple chase Challenge behoort Waregem Koerse tot de meest prestigieuze paardenraces in Europa.

De 172ste editie van Waregem Koerse biedt heel wat nieuwigheden aan!

Zo zijn er dit jaar twee extra races: Een vlakke galop ren en de Pro-Am Horse Race For Charity, een duo race waarin bedrijven koersen voor het goede doel. Dit brengt het totaal op 10 koersen met een totale prijzenpot van maar liefst 326.000 euro! En voor de allerkleinsten is er dit jaar ook een shetland pony race.

Met 4 overwinningen in de ING Grote Steeple Chase van Vlaanderen is Taupin Rochelais nu al een van de meest legendarische paarden in de geschiedenis van Waregem Koerse. Dit jaar probeert hij het onmogelijke waar te maken met een vijfde overwinning op rij. Hiermee zou hij dicht in die buurt komen van de legendarische Redpath die met 7 overwinningen nog altijd het record op zijn naam heeft. Maar we spreken dan wel al van de vooroorlogse geschiedenis nl 1897. Vijf overwinningen in het hedendaagse tijdperk zou sportief gezien zelf hoger aangeschreven kunnen worden.

Uiteraard is Waregem Koerse meer dan een sportief topsport evenement. Het grootste hippische evenement in België is de ideale mix van topsport, spektakel, netwerking, en een gezellige namiddag onder vrienden. Kortom, iedereen is welkom op Waregem Koerse en u vindt verder op deze website uw formule op maat!