VIP formules

Beleef Waregem Koerse als VIP!

 

Geachte mevrouw, Geachte heer

Beste Waregem Koerse -vrienden

 

Dit is ons Partner-dossier voor de 173ste Waregem Koerse, op dinsdag 31 augustus 2021. Helaas een jaar te laat of beter HOERA, eindelijk!

Uiteraard werken wij dit jaar nog geheel Coronaproof; wij beloven het u, wij garanderen het u. Verder willen wij het hier niet langer over hebben, Belgisch grootste Hippisch evenement moet immers in al zijn glorie blijven bestaan en nu terug succesvol worden georganiseerd.

Wij stellen u hierbij dé VIP-pakketten voor; 3 in ons uniek vip-complex ‘Hippo Loggia’, ons geheel-nieuw en exclusief CLUBHOUSE-pakket mét visibiliteit voor uw bedrijf en 2 VIP-pakketten in de meest traditierijke Guesttent ‘Gaverbeek’. Zowel de ligging en het uitzicht als de ganse belevenis zelf zijn hiermee 6 maal geheel origineel, spectaculair én prestigieus voor u en uw belangrijke gasten.

Eveneens NIEUW! Waregem Koerse gaat altijd door op de dinsdagnamiddag, volgend op het laatste weekend van augustus. Wenst u in de voormiddag reeds samen te komen voor een seminar, symposium of productvoorstelling? Wij helpen u graag bij uw organisatie ‘in onze Hippodroom-buurt’.

Daarnaast kan u ook ‘sponsoren’. Uw bedrijf nadrukkelijk in de kijker plaatsen kan zeker! Of zowaar ‘in het zicht en in uw logo-kleuren’ deelnemen aan onze Horse Race 4Brain waarbij u of één van uw genodigden meerijdt in een 2-zit-sulky, samen met een top-driver; het gewonnen prijzengeld gaat naar het goede doel van uw keuze.

Natuurlijk hebt u vragen; aarzel niet en bel 0475 36 62 06 of mail paulvdb@waregemkoerse.be

Wij danken u voor uw tijd en hopen u snel verder te mogen helpen.

 

Vriendelijke groeten

 

Paul Vandenbosch                                   Bram Vandewalle

VIP-coördinator                                       General manager

 

Maak hieronder jouw keuze.

173ste editie Waregem Koerse

dinsdag 31 augustus 2021

Waregem Koerse 2021 is gepland op dinsdag 31 augustus 2021.