VIP Gaverbeek

Beleef Waregem Koerse 2020 als VIP aan de Gaverbeek!

 

Ons Partner-dossier telt 3 vip-pakketten voorzien in het VIP-complex HIPPO LOGGIA en 3 vip-pakketten in de Guesttent GAVERBEEK. De HIPPO LOGGIA is gelegen aan de spectaculaire Ierse Berm-hindernis, de VIP-tent GAVERBEEK staat pal tegenover de gekende Gaverbeek-sprong opgesteld. Wil op het reservatieformulier hierbij meteen ook de samenvatting lezen.

Bij vragen of onduidelijkheden, aarzel niet ons te bellen op 0475 36 62 06 of te mailen op paulvdb@waregemkoerse.be

Wij danken u voor uw tijd én hopen u verder te mogen helpen; stuur ons een mail, wij reageren snel.

 

173ste Waregem Koerse

dinsdag 01 september 2020

Nu al kijken wij, samen met jullie, uit naar de 173ste editie van Waregem Koerse!

Op dinsdag 01 september 2020 ontvangt de Hippodroom van Waregem opnieuw duizenden bezoekers waaronder een groot aantal VIP’s om de internationale en nationale toppers uit de galop- en drafrennen aan te moedigen.

Traditioneel wordt terug  de Europese Cross-country & Steeple chase Challenge, als onderdeel van de Crystal Cup en behorend  tot de meest prestigieuze paardenraces in Europa, betwist

Wat deze 173ste editie nog verder zal te bieden hebben op sportief vlak zal u in de toekomst kunnen vernemen via de website.

Uiteraard is Waregem Koerse meer dan een sportief topsport evenement. Het grootste hippische evenement in België is de ideale mix van topsport, spektakel, netwerking, en een gezellige namiddag onder vrienden. Kortom, iedereen is welkom op Waregem Koerse ! Op een later tijdstip worden alle mogelijke formules op maat voor u uit de doeken gedaan op dit medium.