VIP Hippologgia

Beleef Waregem Koerse 2020 als VIP in Hippologgia!

Ons Partner-dossier telt 3 vip-pakketten voorzien in het VIP-complex HIPPO LOGGIA en 3 vip-pakketten in de Guesttent GAVERBEEK. De HIPPO LOGGIA is gelegen aan de spectaculaire Ierse Berm-hindernis, de VIP-tent GAVERBEEK staat pal tegenover de gekende Gaverbeek-sprong opgesteld. Wil op het reservatie formulier hierbij meteen ook de samenvatting lezen.

Bij vragen of onduidelijkheden, aarzel niet ons te bellen op 0475 36 62 06 of te mailen op paulvdb@waregemkoerse.be

Wij danken u voor uw tijd én hopen u verder te mogen helpen, stuur ons een mail, wij reageren snel.

 

 

Klik hieronder door naar de VIP-formule naar keuze:

Geen Waregem Koerse in 2020

dinsdag 31 augustus 2021

Het wordt niet alleen een zomer zonder festivals, ook Waregem Koerse zal dit jaar de zomer niet afsluiten. Sinds de 2de wereldoorlog gebeurde dit nooit meer!
De Raad van Bestuur van de Koninklijke Waregemse Koersvereniging, organisator van Waregem Koerse, heeft naar aanleiding van de Nationale Veiligheidsraad van woensdag 15 april zopas beslist om de editie van Waregem Koerse 2020 te annuleren.
De 173ste editie zou plaatsvinden op dinsdag 1 september.
De Veiligheidsraad heeft reeds alle massa-evenementen in België tem 31 augustus geannuleerd.
De Raad van Bestuur oordeelde dat meteen één dag later, de veiligheid van de 40.000 bezoekers onmogelijk kon worden gegarandeerd. Veiligheid en gezondheid zijn vandaag ook haar hoogste prioriteit; het virus een halt toeroepen

Met deze beslissing nu reeds te nemen wenst de Koninklijke Waregemse Koersvereniging haar verantwoordelijkheid te nemen en klaarheid te scheppen naar alle trouwe bezoekers, partners, medewerkers, leveranciers, nationale & internationale jockeys, trainers en eigenaars.

We maken vandaag reeds rendez-vous voor de volgende editie op dinsdag 31 augustus 2021.

Bedankt voor jullie begrip en blijf allemaal gezond !
Met Vriendelijke & Gezonde Groeten