VIP Hippologgia

Beleef Waregem Koerse 2019 als VIP in Hippologgia!

Ons Partner-dossier telt 3 vip-pakketten voorzien in het VIP-complex HIPPO LOGGIA en 3 vip-pakketten in de Guesttent GAVERBEEK. De HIPPO LOGGIA is gelegen aan de spectaculaire Ierse Berm-hindernis, de VIP-tent GAVERBEEK staat pal tegenover de gekende Gaverbeek-sprong opgesteld. Wil op het reservatie formulier hierbij meteen ook de samenvatting lezen.

Bij vragen of onduidelijkheden, aarzel niet ons te bellen op 0475 36 62 06 of te mailen op paulvdb@waregemkoerse.be

Wij danken u voor uw tijd én hopen u verder te mogen helpen, stuur ons een mail, wij reageren snel.

 

Wat is er vandaag nog beschikbaar is?

Nog een aantal plaatsen in een gedeelde loge op de 1ste verdieping voor maximum 30 personen.

Beslis je snel?

Mail niet, maar bel!

0475 36 62 06

 

Klik hieronder door naar de VIP-formule naar keuze:

172ste Waregem Koerse

dinsdag 27 augustus 2019

De hoogmis in de Belgische paardensport komt er terug aan, al voor de 172ste editie!

Op dinsdag 27 augustus ontvangt de Hippodroom van Waregem opnieuw 40.000 bezoekers waaronder 6.500 VIP’s om de internationale en nationale toppers uit de galop- en drafrennen aan te moedigen.

Als onderdeel van de Crystal Cup, de Europese Cross-country & Steeple chase Challenge behoort Waregem Koerse tot de meest prestigieuze paardenraces in Europa.

De 172ste editie van Waregem Koerse biedt heel wat nieuwigheden aan!

Zo zijn er dit jaar twee extra races: Een vlakke galop ren en de Pro-Am Horse Race For Charity, een duo race waarin bedrijven koersen voor het goede doel. Dit brengt het totaal op 10 koersen met een totale prijzenpot van maar liefst 326.000 euro! En voor de allerkleinsten is er dit jaar ook een shetland pony race.

Met 4 overwinningen in de ING Grote Steeple Chase van Vlaanderen is Taupin Rochelais nu al een van de meest legendarische paarden in de geschiedenis van Waregem Koerse. Dit jaar probeert hij het onmogelijke waar te maken met een vijfde overwinning op rij. Hiermee zou hij dicht in die buurt komen van de legendarische Redpath die met 7 overwinningen nog altijd het record op zijn naam heeft. Maar we spreken dan wel al van de vooroorlogse geschiedenis nl 1897. Vijf overwinningen in het hedendaagse tijdperk zou sportief gezien zelf hoger aangeschreven kunnen worden.

Uiteraard is Waregem Koerse meer dan een sportief topsport evenement. Het grootste hippische evenement in België is de ideale mix van topsport, spektakel, netwerking, en een gezellige namiddag onder vrienden. Kortom, iedereen is welkom op Waregem Koerse en u vindt verder op deze website uw formule op maat!