NieuwsVoorverkoop tickets in het secretariaat KWKV

Nuttig om weten !!

 

Vanaf dinsdag  01 juli 2019 tot de dag voor Waregem Koerse kunnen, in voorverkoop,  tickets aangekocht worden in het secretariaat van de Koninklijke Waregemse Koersvereniging.

Er worden zowel tickets voor een plaats op de overdekte tribune, ter hoogte van de Gaverbeeksprong, als tickets voor de weegplaats of het middenplein te koop aangeboden.  Voor meer details raadpleeg je best de webpagina “tickets“.

De openingsuren van het secretariaat  kan je vinden op deze website via “praktische info” > “openingsuren secretariaat“.

Onder het motto “de eersten zullen de besten zijn” verwachten wij je graag vanaf 01 juli 2019 om 10.00u.

 

Adres secretariaat : 8790 Waregem, Holstraat 97 (rechtover immokantoor Era – Bossuyt)

 

172ste Waregem Koerse

dinsdag 27 augustus 2019

Nu al kijken wij, samen met jullie, uit naar de 173ste editie van Waregem Koerse!

Op dinsdag 01 september 2020 ontvangt de Hippodroom van Waregem opnieuw duizenden bezoekers waaronder een groot aantal VIP’s om de internationale en nationale toppers uit de galop- en drafrennen aan te moedigen.

Traditioneel wordt terug  de Europese Cross-country & Steeple chase Challenge, als onderdeel van de Crystal Cup en behorend  tot de meest prestigieuze paardenraces in Europa, betwist

Wat deze 173ste editie nog verder zal te bieden hebben op sportief vlak zal u in de toekomst kunnen vernemen via de website.

Uiteraard is Waregem Koerse meer dan een sportief topsport evenement. Het grootste hippische evenement in België is de ideale mix van topsport, spektakel, netwerking, en een gezellige namiddag onder vrienden. Kortom, iedereen is welkom op Waregem Koerse ! Op een later tijdstip worden alle mogelijke formules op maat voor u uit de doeken gedaan op dit medium.