NieuwsVoorverkoop tickets in het secretariaat KWKV

Nuttig om weten !!

 

Vanaf dinsdag  01 juli 2019 tot de dag voor Waregem Koerse kunnen, in voorverkoop,  tickets aangekocht worden in het secretariaat van de Koninklijke Waregemse Koersvereniging.

Er worden zowel tickets voor een plaats op de overdekte tribune, ter hoogte van de Gaverbeeksprong, als tickets voor de weegplaats of het middenplein te koop aangeboden.  Voor meer details raadpleeg je best de webpagina “tickets“.

De openingsuren van het secretariaat  kan je vinden op deze website via “praktische info” > “openingsuren secretariaat“.

Onder het motto “de eersten zullen de besten zijn” verwachten wij je graag vanaf 01 juli 2019 om 10.00u.

 

Adres secretariaat : 8790 Waregem, Holstraat 97 (rechtover immokantoor Era – Bossuyt)

 

172ste Waregem Koerse

dinsdag 27 augustus 2019

De hoogmis in de Belgische paardensport komt er terug aan, al voor de 172ste editie!

Op dinsdag 27 augustus ontvangt de Hippodroom van Waregem opnieuw 40.000 bezoekers waaronder 6.500 VIP’s om de internationale en nationale toppers uit de galop- en drafrennen aan te moedigen.

Als onderdeel van de Crystal Cup, de Europese Cross-country & Steeple chase Challenge behoort Waregem Koerse tot de meest prestigieuze paardenraces in Europa.

De 172ste editie van Waregem Koerse biedt heel wat nieuwigheden aan!

Zo zijn er dit jaar twee extra races: Een vlakke galop ren en de Pro-Am Horse Race For Charity, een duo race waarin bedrijven koersen voor het goede doel. Dit brengt het totaal op 10 koersen met een totale prijzenpot van maar liefst 326.000 euro! En voor de allerkleinsten is er dit jaar ook een shetland pony race.

Met 4 overwinningen in de ING Grote Steeple Chase van Vlaanderen is Taupin Rochelais nu al een van de meest legendarische paarden in de geschiedenis van Waregem Koerse. Dit jaar probeert hij het onmogelijke waar te maken met een vijfde overwinning op rij. Hiermee zou hij dicht in die buurt komen van de legendarische Redpath die met 7 overwinningen nog altijd het record op zijn naam heeft. Maar we spreken dan wel al van de vooroorlogse geschiedenis nl 1897. Vijf overwinningen in het hedendaagse tijdperk zou sportief gezien zelf hoger aangeschreven kunnen worden.

Uiteraard is Waregem Koerse meer dan een sportief topsport evenement. Het grootste hippische evenement in België is de ideale mix van topsport, spektakel, netwerking, en een gezellige namiddag onder vrienden. Kortom, iedereen is welkom op Waregem Koerse en u vindt verder op deze website uw formule op maat!