NieuwsWaregem Koersefeesten 2019

Vanaf 22 augustus aanstaande gaan de Waregem Koersefeesten, naar jaarlijkse traditie, terug door. Het apotheose van deze feesten wordt ongetwijfeld de 172ste editie Waregem  Koerse op 27 augustus 2019 vanaf 1330 uur. Wij hopen ten stelligste u dan ook te kunnen ontmoeten op de hippodroom !

Meer informatie over de feesten kan je terugvinden op de website www.waregemkoersefeesten.be of op de social media. Je zal merken dat het aanbod groot en interessant is voor klein en  groot, voor jong en minder jong.

 

172ste Waregem Koerse

dinsdag 27 augustus 2019

Nu al kijken wij, samen met jullie, uit naar de 173ste editie van Waregem Koerse!

Op dinsdag 01 september 2020 ontvangt de Hippodroom van Waregem opnieuw duizenden bezoekers waaronder een groot aantal VIP’s om de internationale en nationale toppers uit de galop- en drafrennen aan te moedigen.

Traditioneel wordt terug  de Europese Cross-country & Steeple chase Challenge, als onderdeel van de Crystal Cup en behorend  tot de meest prestigieuze paardenraces in Europa, betwist

Wat deze 173ste editie nog verder zal te bieden hebben op sportief vlak zal u in de toekomst kunnen vernemen via de website.

Uiteraard is Waregem Koerse meer dan een sportief topsport evenement. Het grootste hippische evenement in België is de ideale mix van topsport, spektakel, netwerking, en een gezellige namiddag onder vrienden. Kortom, iedereen is welkom op Waregem Koerse ! Op een later tijdstip worden alle mogelijke formules op maat voor u uit de doeken gedaan op dit medium.