NieuwsWat je moet weten over onze nieuwe website !

Wellicht heb je al opgemerkt dat de website in een nieuw kleedje gestopt werd. De organisatie Waregem Koerse wil met deze vernieuwde website onder meer  het publiek meer en beter inlichten over het evenement.

Hierbij werd bijzondere aandacht geschonken aan informatie die het iedere Waregem Koerse-bezoeker gemakkelijker moet maken om :

  • vlot de weg naar de hippodroom van Waregem te vinden.
  • voldoende informatie te hebben over de soorten tickets die hij/zij op voorhand of op de dag van het evenement kan aankopen.
  • de toeschouwer op een duidelijke en eenvoudige manier aan te geven welke toegangen men kan nemen om de hippodroom  te betreden.
  • hoe je best een gokje kan wagen op een of andere race tijdens het evenement.
  • te weten wanneer je het secretariaat van Waregem Koerse kan bezoeken/contacteren voor informatie, vragen, enz….
  • ……….

Uiteraard is het de bedoeling om deze website nog verder uit te breiden met nuttige informatie voor iedereen die dit feest wil meemaken. Zo zal ook in de nabije toekomst ook aandacht besteed worden aan :

  • de visualisatie van de (uitgebreide) toiletmogelijkheden op de dag van Waregem Koerse.
  • een eerste aanzet om dit jaar, reeds tijdens het evenement, drankbekers te laten ophalen en op te ruimen.
  • nuttige tips en aandachtsvestigingen die het de bezoeker nog meer comfortabel kunnen maken tijdens zijn/haar beleving van Waregem Koerse op de hippodroom.
  • ……

Last but not least mogen wij zeker niet vergeten dat het paard centraal moet blijven bij dit groots feest. Daarom gaan we terug de uitdaging aan om de geïnteresseerde bezoeker van Waregem Koerse hierbij zoveel als mogelijk te informeren over de deelnemende combinaties in iedere race,  de starturen,  de uitslagen, enz….

Met veel enthousiasme raden wij je nu reeds aan om “op een drafje” een “ren” te maken doorheen onze site, met de plechtige belofte dat er in de toekomst nog meer informatie zal te rapen vallen.

Veel surfgenot !!

173ste Waregem Koerse

dinsdag 01 september 2020

Nu al kijken wij, samen met jullie, uit naar de 173ste editie van Waregem Koerse!

Op dinsdag 01 september 2020 ontvangt de Hippodroom van Waregem opnieuw duizenden bezoekers waaronder een groot aantal VIP’s om de internationale en nationale toppers uit de galop- en drafrennen aan te moedigen.

Traditioneel wordt terug  de Europese Cross-country & Steeple chase Challenge, als onderdeel van de Crystal Cup en behorend  tot de meest prestigieuze paardenraces in Europa, betwist

Wat deze 173ste editie nog verder zal te bieden hebben op sportief vlak zal u in de toekomst kunnen vernemen via de website.

Uiteraard is Waregem Koerse meer dan een sportief topsport evenement. Het grootste hippische evenement in België is de ideale mix van topsport, spektakel, netwerking, en een gezellige namiddag onder vrienden. Kortom, iedereen is welkom op Waregem Koerse ! Op een later tijdstip worden alle mogelijke formules op maat voor u uit de doeken gedaan op dit medium.