NieuwsWat je moet weten over onze nieuwe website !

Wellicht heb je al opgemerkt dat de website in een nieuw kleedje gestopt werd. De organisatie Waregem Koerse wil met deze vernieuwde website onder meer  het publiek meer en beter inlichten over het evenement.

Hierbij werd bijzondere aandacht geschonken aan informatie die het iedere Waregem Koerse-bezoeker gemakkelijker moet maken om :

  • vlot de weg naar de hippodroom van Waregem te vinden.
  • voldoende informatie te hebben over de soorten tickets die hij/zij op voorhand of op de dag van het evenement kan aankopen.
  • de toeschouwer op een duidelijke en eenvoudige manier aan te geven welke toegangen men kan nemen om de hippodroom  te betreden.
  • hoe je best een gokje kan wagen op een of andere race tijdens het evenement.
  • te weten wanneer je het secretariaat van Waregem Koerse kan bezoeken/contacteren voor informatie, vragen, enz….
  • ……….

Uiteraard is het de bedoeling om deze website nog verder uit te breiden met nuttige informatie voor iedereen die dit feest wil meemaken. Zo zal ook in de nabije toekomst ook aandacht besteed worden aan :

  • de visualisatie van de (uitgebreide) toiletmogelijkheden op de dag van Waregem Koerse.
  • een eerste aanzet om dit jaar, reeds tijdens het evenement, drankbekers te laten ophalen en op te ruimen.
  • nuttige tips en aandachtsvestigingen die het de bezoeker nog meer comfortabel kunnen maken tijdens zijn/haar beleving van Waregem Koerse op de hippodroom.
  • ……

Last but not least mogen wij zeker niet vergeten dat het paard centraal moet blijven bij dit groots feest. Daarom gaan we terug de uitdaging aan om de geïnteresseerde bezoeker van Waregem Koerse hierbij zoveel als mogelijk te informeren over de deelnemende combinaties in iedere race,  de starturen,  de uitslagen, enz….

Met veel enthousiasme raden wij je nu reeds aan om “op een drafje” een “ren” te maken doorheen onze site, met de plechtige belofte dat er in de toekomst nog meer informatie zal te rapen vallen.

Veel surfgenot !!

Geen Waregem Koerse in 2020

dinsdag 31 augustus 2021

Het wordt niet alleen een zomer zonder festivals, ook Waregem Koerse zal dit jaar de zomer niet afsluiten. Sinds de 2de wereldoorlog gebeurde dit nooit meer!
De Raad van Bestuur van de Koninklijke Waregemse Koersvereniging, organisator van Waregem Koerse, heeft naar aanleiding van de Nationale Veiligheidsraad van woensdag 15 april zopas beslist om de editie van Waregem Koerse 2020 te annuleren.
De 173ste editie zou plaatsvinden op dinsdag 1 september.
De Veiligheidsraad heeft reeds alle massa-evenementen in België tem 31 augustus geannuleerd.
De Raad van Bestuur oordeelde dat meteen één dag later, de veiligheid van de 40.000 bezoekers onmogelijk kon worden gegarandeerd. Veiligheid en gezondheid zijn vandaag ook haar hoogste prioriteit; het virus een halt toeroepen

Met deze beslissing nu reeds te nemen wenst de Koninklijke Waregemse Koersvereniging haar verantwoordelijkheid te nemen en klaarheid te scheppen naar alle trouwe bezoekers, partners, medewerkers, leveranciers, nationale & internationale jockeys, trainers en eigenaars.

We maken vandaag reeds rendez-vous voor de volgende editie op dinsdag 31 augustus 2021.

Bedankt voor jullie begrip en blijf allemaal gezond !
Met Vriendelijke & Gezonde Groeten