NieuwsWilly Naessens over 175 jaar Waregem Koerse

Willy Naessens is al sinds jaar en dag verweven met Waregem Koerse. Vooral gekend van de “Hat Trophy”. Waregem Koerse startte voor Willy Naessens op tienjarige leeftijd toen hij meeging met nonkel Camiel. Sinds zijn 7 à 8 jaar komt Willy Naessens ononderbroken elk jaar naar Waregem Koerse. Ook voor Marie-Jeanne is Waregem Koerse een speciale gelegenheid. Samen zijn ze heel trots dat ze de “Naessens Hat Trophy” al 21 jaar morgen organiseren.

Vorig jaar kreeg de winnaar van de “Hat Trophy” een auto cadeau. Dit jaar verloten ze niets maar voorzien ze een heel speciale verrassing. Niemand anders dan Frans Bauer komt voor ambiance zorgen op het middenplein na de koers. Dat is hun geschenk voor 175 jaar
Waregem Koerse.

Wil jij er ook graag bij zijn? Kijk HIER voor je tickets!

Save the Date: Waregem Koerse - 27 augustus

 

We verheugen ons erop om jullie op 27 augustus opnieuw massaal te verwelkomen bij Waregem Koerse! De voorbereidingen zijn al in volle gang, en we kunnen niet wachten om binnenkort enkele nieuwigheden met jullie te delen.

Zet ook 24 mei in je agenda: vanaf die datum start onze ticketverkoop. Profiteer tijdens de eerste verkoopgolf van een speciaal vroegboektarief.

We zien uit naar een dag vol spanning en spektakel. Mis het niet!