Pro-Am Horse Race

Wenst u als bedrijf deel te nemen aan Waregem Koerse?

 

Dit kan door te dravn mi n’erte in de Pro-Am Horse Race for Charity.

Gebaseerd op de Pro-Am in Golf biedt Waregem Koerse een 8-tal bedrijven de kans om te racen voor het goede doel!

Kunnen deelnemen aan Waregem Koerse en aangemoedigd worden door 40.000 bezoekers waaronder 6.500 VIP’s biedt niet alleen een unieke ervaring én de nodige visibiliteit.

Maar vooral u helpt een goed doel, want het gewonnen prijzengeld wordt namelijk geschonken naar het goede doel van uw keuze.

Tijdens een training op voorhand stomen we u klaar voor het echte werk, de 172ste editie van Waregem Koerse. Afspraak op dinsdag 27 augustus om 16h net voor de ING Grote Steeple Chase van Vlaanderen.

 

De volgende bedrijven racen alvast mee voor het goede doel!


TEAM 1


TEAM 2


TEAM 3


TEAM 4


TEAM 5


TEAM 6


TEAM 7


 

  • Leeftijd : 4 jaar en ouder
  • Internationaal, dus niet enkel Belgische paarden.
  • Winsom : 2500 € – 20000 €
  • Afstand : 1800 meter
  • Autostart

172ste Waregem Koerse

dinsdag 27 augustus 2019

De hoogmis in de Belgische paardensport komt er terug aan, al voor de 172ste editie!

Op dinsdag 27 augustus ontvangt de Hippodroom van Waregem opnieuw 40.000 bezoekers waaronder 6.500 VIP’s om de internationale en nationale toppers uit de galop- en drafrennen aan te moedigen.

Als onderdeel van de Crystal Cup, de Europese Cross-country & Steeple chase Challenge behoort Waregem Koerse tot de meest prestigieuze paardenraces in Europa.

De 172ste editie van Waregem Koerse biedt heel wat nieuwigheden aan!

Zo zijn er dit jaar twee extra races: Een vlakke galop ren en de Pro-Am Horse Race For Charity, een duo race waarin bedrijven koersen voor het goede doel. Dit brengt het totaal op 10 koersen met een totale prijzenpot van maar liefst 326.000 euro! En voor de allerkleinsten is er dit jaar ook een shetland pony race.

Met 4 overwinningen in de ING Grote Steeple Chase van Vlaanderen is Taupin Rochelais nu al een van de meest legendarische paarden in de geschiedenis van Waregem Koerse. Dit jaar probeert hij het onmogelijke waar te maken met een vijfde overwinning op rij. Hiermee zou hij dicht in die buurt komen van de legendarische Redpath die met 7 overwinningen nog altijd het record op zijn naam heeft. Maar we spreken dan wel al van de vooroorlogse geschiedenis nl 1897. Vijf overwinningen in het hedendaagse tijdperk zou sportief gezien zelf hoger aangeschreven kunnen worden.

Uiteraard is Waregem Koerse meer dan een sportief topsport evenement. Het grootste hippische evenement in België is de ideale mix van topsport, spektakel, netwerking, en een gezellige namiddag onder vrienden. Kortom, iedereen is welkom op Waregem Koerse en u vindt verder op deze website uw formule op maat!