Pro-Am Horse Race

Wenst u als bedrijf deel te nemen aan Waregem Koerse in 2020 ?

 

Dit kan door te dravn mi n’erte in de Pro-Am Horse Race for Charity.

Gebaseerd op de Pro-Am in Golf biedt Waregem Koerse een 8-tal bedrijven de kans om te racen voor het goede doel!

Kunnen deelnemen aan Waregem Koerse en aangemoedigd worden door 40.000 bezoekers waaronder 6.500 VIP’s biedt niet alleen een unieke ervaring én de nodige visibiliteit.

Maar vooral u helpt een goed doel, want het gewonnen prijzengeld wordt namelijk geschonken naar het goede doel van uw keuze.

Tijdens een training op voorhand stomen we u klaar voor het echte werk, de 173ste editie van Waregem Koerse. Afspraak op dinsdag 01 september 2020.

Wil je de Pro-Am Horse Race for Charity , editie 2019, nogmaals herbeleven klik dan op knop, helemaal onderaan deze pagina !
Het loont de moeite !!

 

Hebben nu reeds toegezegd deel te nemen aan deze race :
TVH

Picobello

Desutter Naturally

 

De volgende bedrijven raceten in 2019 alvast mee voor het goede doel!

TEAM 1


TEAM 2


TEAM 3


TEAM 4


TEAM 5


TEAM 6


TEAM 7


 

  • Leeftijd : 4 jaar en ouder
  • Internationaal, dus niet enkel Belgische paarden.
  • Winsom : 2500 € – 20000 €
  • Afstand : 1800 meter
  • Autostart

173ste Waregem Koerse

dinsdag 01 september 2020

Nu al kijken wij, samen met jullie, uit naar de 173ste editie van Waregem Koerse!

Op dinsdag 01 september 2020 ontvangt de Hippodroom van Waregem opnieuw duizenden bezoekers waaronder een groot aantal VIP’s om de internationale en nationale toppers uit de galop- en drafrennen aan te moedigen.

Traditioneel wordt terug  de Europese Cross-country & Steeple chase Challenge, als onderdeel van de Crystal Cup en behorend  tot de meest prestigieuze paardenraces in Europa, betwist

Wat deze 173ste editie nog verder zal te bieden hebben op sportief vlak zal u in de toekomst kunnen vernemen via de website.

Uiteraard is Waregem Koerse meer dan een sportief topsport evenement. Het grootste hippische evenement in België is de ideale mix van topsport, spektakel, netwerking, en een gezellige namiddag onder vrienden. Kortom, iedereen is welkom op Waregem Koerse ! Op een later tijdstip worden alle mogelijke formules op maat voor u uit de doeken gedaan op dit medium.