Horse Race 4 Brain

Wenst u als bedrijf deel te nemen aan de  HORSE RACE 4BRAIN ?

 

Het 4Brain Fonds van de Universiteit Gent werd opgericht door de gerenommeerde professor Paul Boon en doet onderzoek naar hersenaandoeningen allerlei.

Waregem Koerse wil dit project steunen door een duo-race te organiseren voor bedrijven.

Hun prijzengeld gaat naar een goed doel dat het bedrijf zelf heeft mogen kiezen en dat past rond het doel van 4Brain nl het behoud van gezonde hersenen en het ondersteunen van initiatieven rond hersen aandoeningen zoals Epilepsie, Multiple Sclerose, Beroerte, Dementie, Hersentumor, Bewegingsstoornissen zoals parkinson, Mentale stoornissen, etc

Als Sponsor koerst uzelf of een collega of een vriend, of zelfs een BV aan de zijde van een (semi) Professionele Jockey in dé Waregem Koerse Duo Race !

Dit wordt ongetwijfeld opnieuw één van de hoogtepunten van Waregem Koerse.

Wij koersen met een beperkt aantal teams en bieden u aldus véél publiciteit.

De sulky en uw koers kledij komen in de kleuren van uw bedrijf.

VIP’s en groot-publiek supporteren en gokken op uw bedrijf.

Communicatie momenten waarbij kruisbestuivingen onstaan tussen Waregem Koerse, de Partners en hun goed doel worden gespreid over verschillende maanden met o.a. de aankondiging van de teams, de goede doelen maar ook een trainingsmoment waarop u jouw collega deelnemers kunt leren kennen, etc..

Het nieuwe concept kende in 2019 ruime persaandacht  tijdens de eerst editie.

 

Wens je in te tekenen voor deze formule,
bel 0476 87.87.30 of mail b.vandewalle@waregemkoerse.be 

                                                                        

173ste editie Waregem Koerse

dinsdag 31 augustus 2021

Waregem Koerse zoals altijd op 31 augustus

Aan tradities hoéft er niet geraakt te worden, ook niet in vreemde Coronatijden als deze. Al even deed het gerucht de ronde dat Waregem Koerse één dag zou worden opgeschoven naar woensdag 1 september, in de hoop dat er in september nog méér zou mogen.

“We moeten in een speciaal Coronajaar met alle mogelijke scenario’s rekening houden maar het is een traditie dat Waregem Koerse op de dinsdag na de laatste zondag van augustus plaatsvindt, dus willen we daar niks aan veranderen”, verduidelijkt algemeen directeur Bram Vandewalle. “En wie weet, komen er in de komende weken nog meer versoepelingen.

 

Arabische volbloeden

“We waren al even zeker dat Waregem Koerse op 31 augustus ging kunnen doorgaan voor een beperkt publiek. We staan constant in contact met de overheidsinstanties, dus hopen we snel duidelijkheid te krijgen over de exacte maatregelen en dus ook over het exacte aantal toeschouwers. Waregem Koerse is een totaalbeleving die veel volk verdient. Alle gebruikelijke ingrediënten zullen weer aanwezig zijn. Méér zelfs: we zorgen ook voor iets volledig nieuws met een wedstrijd voor Arabische volbloedpaarden. Waregem Koerse new look dus.”

 

4Brain

Ook aan het goede doel wordt er weer veel aandacht besteed.Zo zijn er weer de duo-races voor bedrijven. Alle duo’s racen voor mooie bedragen die geschonken worden aan een goed doel dat een bedrijf kiest binnen het breder kader van het UGent 4Brain Fonds, opgericht door de gerenommeerde professor Paul Boon. 4Brain doet onderzoek naar hersenaandoeningen.

 

Ticketverkoop

Het is duidelijk dat Waregem Koerse vanaf nu enkele versnellingen hoger schakelt. “En belangrijk”, vervolgt Bram Vandewalle, “wij hebben ons flexibel opgesteld. We hebben rekening gehouden met verschillende scenario’s. Zo zijn er ook nieuwe VIP-formules. Bedrijven kunnen hun gasten verwelkomen in hun eigen coronavrije Club House, een privé VIP-tent zeg maar.”

Uiteraard wordt er ook gerekend op zo veel mogelijk toeschouwers op het middenplein (tickets aan 12 euro) en in de zone ‘weegplaats’ (tickets aan 25 euro), alles in coronavrije omstandigheden. Voor tickets kunt u vanaf volgende week woensdag, 16 juni, terecht op de website van Waregem Koerse, www.waregemkoerse.be.

“Het wordt een 173ste editie waar veel mensen nu al naar uitkijken”, laat ook Waregems burgemeester Kurt Vanryckeghem enthousiast weten. “Waregem Koerse is de jaarlijkse apotheose van een week waarin Waregem centraal staat.”