Middenplein

 

Dit ticket geeft toegang tot het middenplein van de hippodroom, waar je jou als het ware in het midden van de arena bevindt.

Binnen deze zone heb je een volledig 360° zicht op de rennen. Deze zone is ook een ideale locatie voor gezinnen die samen met kinderen Waregem Koerse willen beleven.
In deze zone zijn er verschillende drank- en eettenten om dorst en honger te stillen. Er zijn ook weddenschapsmogelijkheden voorzien.

Dit ticket kan online, in voorverkoop in het secretariaat van de Koninklijke Waregemse Koersvereniging en aan de deur  op de dag van het evenement aangekocht worden.

Toegang: hippodroom via poorten 5 en 6.


Prijs ticket

Vanaf 14/05 tot en met 16/08 :  13 euro 

Vanaf 17/08 tot en met 27/08 :  16 euro

Kinderen tem 12 jaar : gratis toegang mits vertoon van het “gratis toegang” ticket.  Te verkrijgen online of aan de balie – secretariaat.

Alle tickets kunnen aangekocht worden :

  • online : vanaf  24/05/2024. 
  • bij voorverkoop in het secretariaat KWKV vanaf 01/07/2024 tijdens de openingsuren.

Save the Date: Waregem Koerse - 27 augustus

 

We verheugen ons erop om jullie op 27 augustus opnieuw massaal te verwelkomen bij Waregem Koerse! De voorbereidingen zijn al in volle gang, en we kunnen niet wachten om binnenkort enkele nieuwigheden met jullie te delen.

Zet ook 24 mei in je agenda: vanaf die datum start onze ticketverkoop. Profiteer tijdens de eerste verkoopgolf van een speciaal vroegboektarief.

We zien uit naar een dag vol spanning en spektakel. Mis het niet!