Tickets

1. Tribune

zitplaatsen

Dit ticket geeft toegang tot de overdekte hoofdtribune die opgesteld staat ter hoogte van de Gaverbeekhindernis, die gesprongen wordt tijdens de Grote Steeple.

Van op deze tribune kan men gepriviligeerd van dichtbij toekijken hoe de sprong over de befaamde beek genomen wordt.
De tribune bevindt zich in de zone “weegplaats”. Naast tal van drank – en eetstandjes binnen deze zone zijn er ook vele weddenschapsloketten voorzien om een grote of kleine gok te wagen bij een of meerdere rennen.
Dit ticket kan online of in het secretariaat van Waregem Koerse aangekocht worden, waarbij in beide gevallen de plaatsen op de tribune zelf kunnen gekozen worden en alzo gereserveerd worden.

Toegang hippodroom zone GEEL via poorten 1, 2 en 12.

Prijs/ticket : 55 euro

Alle tickets kunnen aangekocht worden :

  • online : vanaf 01/06/2019 voor de vlugge beslissers!
  • in het secretariaat Waregem Koerse : vanaf 01/07/2019 tijdens de openingsuren.

2. Weegplaats

staanplaatsen / zitplaatsen

Dit ticket geeft toegang tot de zone “weegplaats”. Deze zone is afgebakend door de grens met de Holstraat en de omheining van het middenplein – hippodroom en is verhard door asfalt.

In deze zone bevinden zich ook VIP-locaties waar men met een ticket “weegplaats” echter geen toegang tot heeft.
Binnen deze zone heeft men goed zicht op de rennen en op voornaamste en spectaculairste hindernissen tijdens de steeple-races (gaverbeek, Ierse berm, …).
In deze zone is er een publiekstribune voorzien, voor diegenen die “zittend” wensen te genieten van de rennen. Ook hier kan men gemakkelijke de drank – en eetstandjes en de weddenschapsloketten bereiken.
Dit ticket kan online of in het secretariaat Waregem Koerse in voorverkoop aangekocht worden. Daarnaast is het steeds mogelijk een ticket (aan de deur) aan te kopen op de dag van het evenement ter hoogte van de daartoe voorziene toegangen

Toegang Hippodroom zone GEEL via poorten 1, 2 en 12.

Prijs/ticket
voorverkoop 18 euro
Aan de deur 20 euro

Alle tickets kunnen aangekocht worden :

  • online : vanaf 01/06/2019 voor de vlugge beslissers!
  • in het secretariaat Waregem Koerse : vanaf 01/07/2019 tijdens de openingsuren

3. Middenplein

staanplaatsen

Dit ticket geeft toegang tot het middenplein van de hippodroom, waar men als het ware in het midden van de arena bevindt.

Binnen deze zone heeft men een 360° zicht op de rennen. Deze zone is ideaal voor gezinnen die met de kinderen het evenement willen bezoeken.
In deze zone zijn ook meerdere drank – en eettenten alsook weddenschapsmogelijkheden voorzien.
Dit ticket kan online of in het secretariaat Waregem Koerse in voorverkoop aangekocht worden. Daarnaast is het steeds mogelijk een ticket (aan de deur) aan te kopen op de dag van het evenement ter hoogte van de daartoe voorziene toegang –

Toegang: hippodroom zone BLAUW via poorten 5 en 6.

Prijs/ticket
Voorverkoop 8 euro
Aan de deur 10 euro

Alle tickets kunnen aangekocht worden :

  • online : vanaf 01/06/2019 voor de vlugge beslissers!
  • in het secretariaat Waregem Koerse : vanaf 01/07/2019 tijdens de openingsuren.

172ste Waregem Koerse

dinsdag 27 augustus 2019

De hoogmis in de Belgische paardensport komt er terug aan, al voor de 172ste editie!

Op dinsdag 27 augustus ontvangt de Hippodroom van Waregem opnieuw 40.000 bezoekers waaronder 6.500 VIP’s om de internationale en nationale toppers uit de galop- en drafrennen aan te moedigen.

Als onderdeel van de Crystal Cup, de Europese Cross-country & Steeple chase Challenge behoort Waregem Koerse tot de meest prestigieuze paardenraces in Europa.

De 172ste editie van Waregem Koerse biedt heel wat nieuwigheden aan!

Zo zijn er dit jaar twee extra races: Een vlakke galop ren en de Pro-Am Horse Race For Charity, een duo race waarin bedrijven koersen voor het goede doel. Dit brengt het totaal op 10 koersen met een totale prijzenpot van maar liefst 326.000 euro! En voor de allerkleinsten is er dit jaar ook een shetland pony race.

Met 4 overwinningen in de ING Grote Steeple Chase van Vlaanderen is Taupin Rochelais nu al een van de meest legendarische paarden in de geschiedenis van Waregem Koerse. Dit jaar probeert hij het onmogelijke waar te maken met een vijfde overwinning op rij. Hiermee zou hij dicht in die buurt komen van de legendarische Redpath die met 7 overwinningen nog altijd het record op zijn naam heeft. Maar we spreken dan wel al van de vooroorlogse geschiedenis nl 1897. Vijf overwinningen in het hedendaagse tijdperk zou sportief gezien zelf hoger aangeschreven kunnen worden.

Uiteraard is Waregem Koerse meer dan een sportief topsport evenement. Het grootste hippische evenement in België is de ideale mix van topsport, spektakel, netwerking, en een gezellige namiddag onder vrienden. Kortom, iedereen is welkom op Waregem Koerse en u vindt verder op deze website uw formule op maat!